1. Animals that live both on land and sea is called ?

  1. Maritime
  2. Watery
  3. Amphibian
  4. Oceanic
View Answer

Answer: Option(C).


Memory: No memory available.

2. A substance easily evaporated at normal temperature is called ?

  1. Explosive
  2. Fickle
  3. Volatile
  4. Elastic
View Answer

Answer: Option(C).


Memory: No memory available.

3. Anything that can be interpreted in anyway is called ?

  1. Anaphora
  2. Ambiguous
  3. Ambidextrous
  4. Explicit
View Answer

Answer: Option(B).


Memory: No memory available.

4. Sound that can be heard is called ?

  1. Obscured
  2. Invisible
  3. Audible
  4. Indistinct
View Answer

Answer: Option(C).


Memory: No memory available.

5. Having or involving an extreme fear to something is called ?

  1. Hydrophobia
  2. Dyslexia
  3. Panacea
  4. Phobia
View Answer

Answer: Option(D).


Memory: No memory available.

6. A person who is not sure about the existence of god is called ?

  1. Theist
  2. Agnostic
  3. Atheist
  4. Mosaic
View Answer

Answer: Option(C).


Memory: No memory available.

7. A remedy for all diseases is called ?

  1. Medicine
  2. Panacea
  3. Painkiller
  4. Toxic
View Answer

Answer: Option(B).


Memory: No memory available.

8. The state or quality of being holy is called ?

  1. Modesty
  2. Goodness
  3. Honor
  4. Sanctity
View Answer

Answer: Option(D).


Memory: No memory available.

9. A punishment imposed for breaking law or rule is known as ?

  1. Amnesty
  2. Reprive
  3. Grace
  4. Penalty
View Answer

Answer: Option(D).


Memory: No memory available.

10. A name adapted by author in his writing is called ?

  1. Pseudonym
  2. Nomenclature
  3. Nickname
  4. Title
View Answer

Answer: Option(A).


Memory: No memory available.

Related Post

1. Units and Measurements Questions and Answers
2. Basic Computer Questions and Answers
3. Economic System Questions and Answers
4. Synonyms Questions and Answers
5. Classification of Organism Questions and Answers
6. Analogy Questions and Answers
7. Resistance Questions and Answers
8. Important Days Questions and Answers

Chapter-Wise Post

1. Chapter-wise questions and answers on computer
2. Chapter-wise questions and answers on english
3. Chapter-wise questions and answers on reasoning
4. Chapter-wise questions and answers on physics
5. Chapter-wise questions and answers on biology
6. Chapter-wise questions and answers on economy
7. Chapter-wise questions and answers on network theory
8. Chapter-wise questions and answers on miscellaneous

Our Social Pages