1. The boy________very happy and gave jumbo bananas to eat.

  1. feel
  2. felt
  3. feeling
  4. fault
View Answer

Answer: Option(B).


Memory: No memory available.

2. He is a person of sound character and________disposition.

  1. morous
  2. amicable
  3. beneficent
  4. amiable
View Answer

Answer: Option(D).


Memory: No memory available.

3. When jaspal got angry, he started to________his feelings with his hands.

  1. intoxicate
  2. gesticulate
  3. immolate
  4. participate
View Answer

Answer: Option(B).


Memory: No memory available.

4. This party explains how the mehta family has been able to________its lavish lifestyle in recent times, despite the fact that all its assets have been________.

  1. keep, removed
  2. develop, liquidated
  3. keep up, destroyed
  4. afford, attach
View Answer

Answer: Option(C).


Memory: No memory available.

5. Her reckless driving________an accident.

  1. brought about
  2. bring along
  3. bring forth
  4. bring off
View Answer

Answer: Option(A).


Memory: No memory available.

6. Advertisements are successful when we respond to them________.

  1. randomly
  2. comprehensively
  3. externally
  4. emotionally
View Answer

Answer: Option(D).


Memory: No memory available.

7. Tourists always enjoyed________the setting sun in the darjeeling hill.

  1. watching
  2. in seeing
  3. to watch
  4. seeing
View Answer

Answer: Option(A).


Memory: No memory available.

8. He________why hadn’t sent my application to him.

  1. be asking for
  2. enquired
  3. interrogated
  4. explored
View Answer

Answer: Option(B).


Memory: No memory available.

9. The lions in the gir forest are protected as they come under________species.

  1. enamoured
  2. engendered
  3. dangerous
  4. endangered
View Answer

Answer: Option(D).


Memory: No memory available.

10. As an________, he believes that religion is just an emotional crutch for the insecure.

  1. atheism
  2. scepticism
  3. atheist
  4. theist
View Answer

Answer: Option(D).


Memory: No memory available.

Related Post

1. Units and Measurements Questions and Answers
2. Basic Computer Questions and Answers
3. Economic System Questions and Answers
4. Synonyms Questions and Answers
5. Classification of Organism Questions and Answers
6. Analogy Questions and Answers
7. Resistance Questions and Answers
8. Important Days Questions and Answers

Chapter-Wise Post

1. Chapter-wise questions and answers on computer
2. Chapter-wise questions and answers on english
3. Chapter-wise questions and answers on reasoning
4. Chapter-wise questions and answers on physics
5. Chapter-wise questions and answers on biology
6. Chapter-wise questions and answers on economy
7. Chapter-wise questions and answers on network theory
8. Chapter-wise questions and answers on miscellaneous

Our Social Pages