1. Its goal is to see that your mail gets to its destination________possible.

  1. so quickly that
  2. too quickly
  3. as quickly as
  4. less quickly
View Answer

Answer: Option(C).


Memory: No memory available.

2. His logic________everyone including the experts.

  1. depicted
  2. surprised
  3. motivated
  4. proved
View Answer

Answer: Option(b).


Memory: No memory available.

3. Can we see________the earth is a globe?

  1. even if
  2. where
  3. that
  4. whether
View Answer

Answer: Option(C).


Memory: No memory available.

4. I purposely________meet you during my last visit to kashmir.

  1. won’t
  2. wasn’t
  3. didn’t
  4. hadn’t
View Answer

Answer: Option(C).


Memory: No memory available.

5. ________the arrival of the police, nobody went near the victim.

  1. even
  2. until
  3. up to
  4. hence
View Answer

Answer: Option(B).


Memory: No memory available.

6. When will the new president________office?

  1. lay off
  2. take on
  3. put off
  4. take off
View Answer

Answer: Option(B).


Memory: No memory available.

7. He________his best suit for the wedding.

  1. pulled out
  2. put on
  3. put off
  4. set off
View Answer

Answer: Option(B).


Memory: No memory available.

8. Some of the luggage________not yet arrived.

  1. have
  2. are
  3. is
  4. has
View Answer

Answer: Option(D).


Memory: No memory available.

9. Owing to the power cut in the area, factories are being forced to________men.

  1. lay off
  2. send off
  3. throw away
  4. put off
View Answer

Answer: Option(A).


Memory: No memory available.

10. ________you read the sign on board ?

  1. hadn’t
  2. wasn’t
  3. didn’t
  4. won’t
View Answer

Answer: Option(C).


Memory: No memory available.

Related Post

1. Units and Measurements Questions and Answers
2. Basic Computer Questions and Answers
3. Economic System Questions and Answers
4. Synonyms Questions and Answers
5. Classification of Organism Questions and Answers
6. Analogy Questions and Answers
7. Resistance Questions and Answers
8. Important Days Questions and Answers

Chapter-Wise Post

1. Chapter-wise questions and answers on computer
2. Chapter-wise questions and answers on english
3. Chapter-wise questions and answers on reasoning
4. Chapter-wise questions and answers on physics
5. Chapter-wise questions and answers on biology
6. Chapter-wise questions and answers on economy
7. Chapter-wise questions and answers on network theory
8. Chapter-wise questions and answers on miscellaneous

Our Social Pages